Metalshop.cz - pohrdáme Vámi.


Podobné povýšené kecy bych očekával od Pražáka na existenci asi 30 revivalu skupiny Kabát v ČR.   Rozhodně ne na adresu festivalu Masters of rock, kde se za poslední roky vystřídaly hvězdy metalové scény např. Behemoth, Black Label Society, Motörhead. To není každoroční spor fanoušků, že by na Moru chtěli spíše hard rock, power metal jiní zase více thrash, death metalu. Tohle nenávist vůči vlastnímu národu, poslední dobou je moderní šermovat cizími slovy, tudíž oikofobie je ten správný termín. Jak píše wikipedie, termín je používaný v psychiatrii jako označení pro odpor k domácímu okolí. Je možné použít ho také k označení abnormálního strachu z domova nebo domácího příslušenství. Slovo je odvozeno do řeckého slova oikos s významem „domácnost“, „dům“ nebo „rodina“ a phobia s významem „strach neodpovídající skutečné hrozbě“.

Zas až tak není zásadní, že tento chlap je údajně z Českého Těšína, horší je, že tyhle sluníčkový kecy se dostávají i do metalové hudby. Nejvtipnější na tom je, že Jan Korej Roman je člověk píšící pro Metalshop a jeden z administrátorů sociálních sítí Metalshopu, majitel webu maggots-lair a nově blogu KorejskyBlog.

Ať si každý píše, co chce, jen buďte důslední. Napište tento názor na facebook metalshopu, vždyť se přece nemůže nic stát že?  Moc bych se nedivil, kdyby tento stejný člověk psal na sociální sítě Metalshopu:"Tak co, už jste si objednali nový merch od Megadeth, Slayer, budou tu brzy v ČR!" Sice návštěvníky Moru mám za největší burany, ale když se pohrnou objednávky.
On už je velký level tento osobní názor nenapsat na svůj blog. Místo toho částečně chválit, jak se Mor vyvíjí správným směrem.

Nejsem zastánce revivalů, nejsem kdo ví jak častý návštěvník Moru, nemám řádné výhody z tohoto článku, jen mě vytáčí protičeské, respektive protimoravské řeči nejenom v metalové scéně. Vzpomeňte si, jaké názory finančně podporujete, až budete si něco opět objednávat na "metal"shopu.

Smrt slivovici. (ironie)


Začneme dnes trochu spekulativně: Tohle se včera objevilo na netu. Pravda? Fikce? Jelikož žádnej festivalovej promotér...
Zveřejnil(a) Korejsky Blog dne 22. únor 2016

Oficiálně: Slayer a Megadeth skutečně zahrají na Masters of Rock!Tak kdo jede? :)
Zveřejnil(a) Metalshop dne 26. únor 2016

Sláma z bot mi čouhá, to není problém, ještě potřebuju sehnat vidle, Slivovicu, naučit se pořádně krkat a můžu poprvé v ...
Zveřejnil(a) Jan Korej Roman dne 26. únor 2016

https://www.facebook.com/metalshop/posts/10156545162440092 
https://www.facebook.com/jan.k.roman.3/posts/10208691537428025?pnref=story
https://www.facebook.com/KorejskyBlog/photos/a.316725491792424.1073741828.313862915412015/749540471844255/?type=3&theater 

Ještě jeden bonus. Když je hlasování o nejlepší eshop roku, tak marketingově Metalshop vyzývá, že podpořením MS, je podporu metalu. Jednotnost metalistů musí být. Po zbytek roku trocha toho rozdělování metalové komunity nevadí že.


Tak tohle turné... tohle turné... tohle turné... taky nikdy neuvidím.
Zveřejnil(a) Jan Korej Roman dne 3. březen 2016